Mijn eigen website!

28 februari 2013 Nieuws  1 reactie

Met trots kan ik melden dat ik vanaf nu een eigen website heb. Onder de domeinnaam www.SabinaFloor.nl hoop ik via het Wereld Wijde Web jullie allen op de hoogte te houden van mijn zangaspiraties. Ook hoop ik dat deze website meer deuren opent naar nieuwe optredens. De afgelopen jaren heb ik voor mezelf bemerkt dat op de planken staan voor mij een enorme uitdaging is, waar ik veel plezier aan beleef. Applaus werkt verslavend. Ook bij mij!

Wie mij een beetje kent weet dat ik zelf een aardige digibeet ben. Zo’n apparaat moet het gewoon doen, de techniek er achter, daar heb ik niet zo veel mee op. Vandaar dat ik ook niet zelf deze website gemaakt heb. Net als bij mijn optredens wordt ik hierin bijgestaan door Berend Jan, mijn echtgenoot die trouw dit voor mij verzorgd.

De website is nog maar net af en kent misschien nog wat kinderziektes. Schroom daarom niet om je opmerkingen over mijn site te melden. Ik hoor het graag.

Één reactie van Mijn eigen website!

Laat een reactie achter

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>