18 maart 2013; optreden in Sint Jansdal, Harderwijk

19 maart 2013 Nieuws  1 reactie

Afgelopen maandagavond, 18 maart 2013, mocht ik een optreden verzorgen in het ziekenhuis van Harderwijk. Vanuit de centrale hal in het Sint Jansdal Ziekenhuis kon ik bezoekers en patiënten vermaken met een aantal van mijn liedjes.
Via een camera en een geluidsverbinding waren patiënten door het hele ziekenhuis heen in staat om vanuit hun bed op hun TV het concertje volgen. Erg leuk om te doen en een aantal leuke reacties gekregen!
Wat mij betreft voor herhaling vatbaar!

Één reactie van 18 maart 2013; optreden in Sint Jansdal, Harderwijk

  • els van douwe  zegt:

    Geweldig sabine, als je nu niet gaat doorbreken weet ik het niet meer. Xxxxx els

Laat een reactie achter

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>