19 juni 2013; Masterclass van Henk Poort door Open Podium Almere

19 juni 2013 Nieuws  Geen reacties

Henk Poort in aktie

Henk Poort in aktie

The master van the class

The master van the class

Vanavond een mooie ervaring rijker geworden. Het Open Podium Almere heeft mij de kans gegeven een masterclass bij te wonen van niemand minder dan Henk Poort. Samen met acht collega zangers en zangeressen hebben we een avond in een geluidsstudio doorgebracht en hebben we bruikbare tips en adviezen gekregen van iemand die zijn vak meer dan goed verstaat.
Zelf had ik het nummer Fifty Percent uitgekozen uit de musical Ballroom. Een nummer wat ik zelf erg mooi vindt. Henk Poort wist met een paar gerichte aanwijzingen mijn performance van dit nummer merkbaar te verbeteren.
Al met al een leuke en leerzame avond.

Laat een reactie achter

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>