22 juni 2013 Optreden bij Open Podium Almere

18 juni 2013 Nieuws  Geen reacties

Sabina en Paul

Zaterdag 22 juni a.s. hoop ik op te treden tijdens het Open Podium Almere. Ik ga dan in elk geval een, voor mij, bijzonder nummer zingen en dan nog wel in een speciale uitvoering! Normaal zing ik met orkestbanden, maar voor deze keer word ik daarnaast live begeleid door de Lelystadse dwarsfluitist Paul Smithuis.

Paul is ook geen onbekende bij het Open Podium Almere. Hij heeft hier al vaker opgetreden met zijn houten dwarsfluit. Met dit, niet veel voorkomed, instrument weet hij altijd op indrukwekkende wijze zijn nummers te vertolken. Ik heb zelfs begrepen dat Paul zo mogelijk deze avond voor het eerst met zijn nieuw aangeschafte dwarsflluit optreedt. Helemaal bijzonder dus!

Het Open Podium Almere vindt plaats in de kleine zaal van de Schouwburg van Almere. Aanvang is om 20:00 uur en kaarten à € 6,50 zijn te verkrijgen via www.SchouwburgAlmere.nl.  Tevens kunt u uw kaartjes bestellen door een mail te sturen naar ticketshop@schouwburgalmere.nl of door te bellen met de Ticketshop 036 – 84 55 555 op woensdag t/m zaterdag van 13.00 uur tot 20.45 uur. De kaarten zijn ook verkrijgbaar aan de balie, maar daar zou ik niet op gokken, de laatste maanden is de zaal al vooraf uitverkocht!

Tot zaterdag!

Laat een reactie achter

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>