4 januari 2014; Zingen bij nieuwjaarsbijeenkomst CVA vereniging regio Amsterdam

5 januari 2014 Nieuws  Geen reacties

IMG_6803 Sabina zingen bij CVA 4 januari 2014

Op zaterdagmiddag 4 januari werd bij de CVA vereniging regio Amsterdam de jaarlijkse nieuwjaarsborrel gehouden. Om het nieuwe jaar in te luiden was ik uitgenodigd om een paar nummers te zingen. In voorgaande jaren heb ik de kerstbijeenkomst van de CVA vereniging muzikaal omlijst. Met veel plezier heb ik dan ook nu weer het dankbare publiek proberen te vermaken met mijn nummers.
Vandaag heb ik hoofdzakelijk Nederlandstalige nummers gezongen, waaronder voor het eerst het naar het Nederlands vertaalde nummer “Make You Feel My Love” van Bob Dylan. “Tot Jij Mijn Liefde Voelt” – vertaald door Huub van der Lubbe van de Nederlandse formatie De Dijk en uitgebracht door de popgroep Van Dik Hout – vind ik zeker zo mooi als de Engelse versie.
Voor mij is een optreden pas geslaagd als ik het publiek weet te boeien of te ontroeren. Ook nu is dat weer gelukt.
Hieronder een foto-impressie van het optreden.
IMG_6810 Sabina zingen bij CVA 4 januari 2014

IMG_6815 Sabina zingen bij CVA 4 januari 2014

IMG_6820 Sabina zingen bij CVA 4 januari 2014

Laat een reactie achter

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>