15 februari 2014: Assistentie bij Musical Medley van Open Podium Almere

16 februari 2014 Nieuws  2 comments

Met Jimmy Hutchinson op de foto

Zaterdag 15 februari was de uitvoering van de Musical Medley van het Open Podium Almere in de Middenzaal van de Schouwburg van Almere. Die dag (en de weken daarvoor) heb ik binnen het OPA-team achter de schermen geholpen met het soepel laten verlopen van de voorstelling.
De avond was voor het publiek een aaneenschakeling van mooie musicalfragmenten. Veel van de deelnemers waren talenten uit Almere, maar er zaten ook een paar artiesten bij die zich inmiddels op de planken ruimschoots hebben bewezen. Eén daar van was Jimmy Hutchinson, mijn lieve zangdocent. Zijn opreden was weergaloos! Uiteraard wilde ik daarom graag even met hem op de foto.

2 comments to 15 februari 2014: Assistentie bij Musical Medley van Open Podium Almere

 • Marjan Ivonne Smit  says:

  En soepel lopen deed het Sabine. Wat een avond!

  • Sabina  says:

   Hallo Marjan Ivonne Smit,

   Dank voor de leuke reactie!

   Groeten,
   Sabina

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>