29 november 2016: Zingen op Kerstmarkt voor Serious Request 2015

13 november 2015 Nieuws  Geen reacties

IMG_9661 Wolfgangsee Scalaria juli 2014
NPO 3FM en het Rode Kruis willen jongeren en kinderen in conflictgebieden zoveel mogelijk perspectief geven op een betere toekomst en helpen met scholing of beroepstraining, en waar nodig met psychische hulp. Voor deze stille slachtoffers van oorlog vragen NPO 3FM en het Rode Kruis met 3FM Serious Request 2015 aandacht en zamelen zij geld in.
In het kader van Serious Request 2015 wordt er op zondag 29 november a.s. door vrijwilligers van Vebego een kerstmarkt georganiseerd op het buitenterrein van Kasteel Cortenbach in Voerendaal (Limburg). De opbrengsten van deze kerstmarkt komen volledig ten goede aan dit goede doel.
Het wordt een kerstmarkt die vertier biedt voor de gehele familie. Naast een twintigtal kramen is er entertainment voor het hele gezin: Muzikale omlijsting met liveoptredens, hapjes en drankjes en voor de kids is er een clown, wordt er geschminkt en is de Kerstman aanwezig!
Zelf hoop ik deze dag mijn steentje bij te dragen door een aantal kerstnummers voor de bezoekers te zingen.
Meer informatie over deze kerstmarkt, met de tijden en de locatie, is te vinden in deze BROCHURE
Wil je deze bijzondere kerstmarkt bijwonen? Stuur mij dan een berichtje via de knop CONTACT, boven aan de site. Maar reageer wel snel! Er zijn namelijk maar een beperkt aantal kaarten ( €5,- per stuk) in omloop en OP=OP!

Laat een reactie achter

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>