Links

 No comments

Hieronder een paar links die ik graag onder de aandacht wil brengen.

www.Rumpel.nl
Beer Rumpel (en natuurlijk ook Evelientje) zijn mijn steun en toeverlaat. Beiden vergezellen mij dikwijls. Wellicht komen ze bij uw optreden ook wel mee ter ondersteuning. Met deze site wil ik benadrukken dat veel in het leven relatief is en dat je vooral niet te snel je moet overgeven aan volwassenheid. Blijf het kind in jezelf wakker houden!

 

 

www.jimmyhutchinson.nl
Jimmy Hutchinson is momenteel mijn zangdocent. Door de jaren heen heeft hij zijn sporen op het toneel meer dan verdiend in binnen en buitenland. Ik ben er dan ook trots op dat hij de tijd neemt om mij, op zijn geheel eigen wijze, zangonderricht wil geven. Veel van wat u op het podium van mij ziet heb ik van hem geleerd.

 

 

www.schoonheidssalonmargothofs.nl
Als het even kan vraag ik of Margot Hofs de visagie voor mijn optreden wil doen. Zij is hierin zeer bekwaam. Daarnaast maak ik graag regelmatig gebruik van een ontspannende schoonheidsbehandeling in haar salon in Almere.

 

 


www.OpenPodiumAlmere.nl

Al meer dan 10 jaar verzorgt Nick Teunissen het Open Podium in Almere (OPA). Zelf heb ik hier al een aantal keren mogen optreden. Inmiddels maak ik deel uit van de vaste crew van OPA en begeleid doorgaans de artiesten bij binnenkomst voor, tijdens en na de voorstelling. Het Open Podium Almere is een prima springplank voor nieuw talent.

 

 

www.AirOnline.nl
Nou vooruit, ook maar even wat aandacht aan mijn mannetje en zijn hobby. Naast mijn site en die van Rumpel heeft hij ook een eigen website met een goed bezochte weblog over luchtvaart. Inmiddels heeft het fotograferen, niet alleen van vliegtuigen, maar ook bijvoorbeeld in het theater in mijn ogen een professioneel karakter gekregen.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>