Boekingen

Mag ik ook voor u zingen?
Zingen vind ik leuk. Ik geniet er zelf van en het levert mij ontspanning. Het meest voldaan ben ik als ik ook anderen zichtbaar kan laten genieten of weet te ontroeren. Een boodschap met een lied overbrengen is voor mij één van de meest waardevolle dingen. Uw applaus is mijn grootste beloning.

Mag ik daarom ook een keer voor u optreden? Dat kan wat mij betreft in vele facetten. Een optreden in een zaal met orkestbandbegeleiding is mogelijk. Maar ook als achtergrond tijdens bijvoorbeeld een diner of receptie. Ook heb ik ervaring bij het opluisteren van bijzondere gelegenheden zoals trouw- en rouwmomenten.

Repertoire
Wat ik voor u ga zingen kan in goed overleg besproken worden. Er is veel mogelijk, desnoods ga ik voor u op zoek naar een speciaal lied. Ook beschik ik over een ruim kerstrepertoire, voldoende voor een avond of middag heerlijke wintersfeer.

Hoe lang?
Gemiddeld zing ik twee sets met liedjes die ongeveer 30 minuten per set duren. In totaal per set ongeveer 5 liedjes. Maar, in overleg is er veel mogelijk; meer, minder, langer, korter, het is allemaal bespreekbaar.

Techniek
Voor mijn optreden beschik ik over een eigen set geluidsapparatuur, met voldoende vermogen voor een zaal tot 250 personen. Daarboven zal in overleg apparatuur ingezet moeten worden. Voor de bediening van “de knoppen” neem ik in principe mijn eigen technicus mee. Ten aanzien van verlichting heb ik geen eigen voorzieningen en maak ik graag gebruik van de voorziening die aanwezig is op uw locatie.

En als ik dan voor u mag zingen, wat zijn dan de kosten?
Zingen is voor mij een passie. Het is voor mij geen hoofdbron van inkomsten. Ik heb gewoon een betaalde baan. Een carrière als diva van de opera of winnares van een talentenjacht op TV streef ik niet na. En zoals al eerder gezegd; uw applaus is mijn grootste beloning!
De basis voor mijn kosten wordt daardoor gevormd door het vergoeden van mijn onkosten. Deze onkosten bestaan onder andere uit reiskosten, afschrijvingskosten op mijn apparatuur, de aanschaf van mijn orkestbanden en eventueel de tijdinzet van mijn technicus en mij als het optreden tijdens onze reguliere werktijden valt.
Graag maken wij voor u een exacte prijsopgave na het inventariseren van uw wensen. Schroom daarom niet om mij te benaderen en uw ideeën kenbaar te maken. Ik zal dan mijn best doen om er voor u een passend voorstel van te maken!

Faciliteiten
Lekker zingen lukt mij vooral bij een goede voorbereiding. Vandaar dat ik, ook weer in goed overleg, graag een aantal praktische faciliteiten vooraf zou willen afstemmen. Het betreft geen extreme zaken als blauwe M&M’s in een kleedkamer of een exacte luchtvochtigheid van de ruimte, maar wel items zoals:

  • (Tijdelijke) parkeerplek dicht bij de ingang voor het laden en lossen.
  • Beschikbaarheid van een karretje om apparatuur intern te transporteren.
  • Gelegenheid om apparatuur op te bouwen en te testen (minimaal 30 minuten voor aanvang).
  • Kleine tafel en stoel om bedieningsapparatuur op zetten.
  • Een kleedruimte waar ik me vooraf kan omkleden.
  • Gelegenheid om de apparatuur weer af te breken na afloop (minimaal 30 minuten).